Alkmaar/regio, 1 maart 2013. Het aantal mbo-leerlingen dat met een diploma op zak het ROC Horizon College heeft verlaten, is opnieuw gestegen. In het schooljaar 2011-2012 behaalde 72,3% van de schoolverlaters een diploma. Dat is een stijging van 0,8% ten opzichte van het schooljaar daarvoor. Uit de cijfers van het Horizon College, dat ook vestigingen in regio Hoorn en Purmerend heeft, blijkt dat in totaal 3933 leerlingen een diploma haalden. "Dit is opnieuw een prachtig resultaat", aldus voorzitter John van de Langenberg. "Ik ben erg tevreden over de stijgende lijn van ons ROC."

Binnen het mbo-onderwijs kan op verschillende niveaus een opleiding worden gevolgd: van niveau 1 tot en met 4. Bij het Horizon College scoren alle niveaus ruim boven de landelijke norm die de Inspectie van het Onderwijs vaststelt, die norm verschilt per niveau. De meeste schoolverlaters behaalden een diploma op niveau 4: 1321 leerlingen. Gevolgd door 888 leerlingen met een diploma op niveau 2. De stijging van het aantal gediplomeerden is met name te danken aan de aandacht voor de individuele leerling; er wordt goed gekeken of de leerling de juiste opleiding en het juiste niveau volgt. 

Pin It
Bekeken: 1127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/