Alkmaar/Groningen, 22 maart 2013. De landelijke actieweek '538 voor War Child' is inmiddels volledig losgebarsten. Van 22 tot en met 29 maart trekken de 538 DJ's met de 538 Studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. De Kick-off vond gisteren 20:00 uur plaats in Groningen. De reizende DJ's draaiden er tot 23:00 uur. Elke dag gaan ze daarna door naar een andere stad terwijl vooruit gereisde DJ's de uitzending overnemen. Om 6:00 uur barst het dan weer los vanuit de truck. Uiteindelijk zal er een groot eindfeest gehouden worden op de Parade in 's-Hertogenbosch. Dan zal ook de totale opbrengst bekendgemaakt worden.


Om zaterdag 23:00 uur wordt er vanuit Heerenveen overgeschakeld naar het Van der Meij College in Alkmaar, tot de karavaan het feest om 6:00 uur opstart op het Waagplein. De hele dag zijn er activiteiten. Als hoogtepunten komen René Froger, Gerard Joling, Yes-R, De Kraaien, Kleintje Pils, Lisa Lois en DJ Devious optreden. Daar zullen leerlingen van het college de 'Dans voor War Child' presenteren.  Op het 538Talentstage zal ook de finale van de talentenjacht Act4You&4WarChild plaatsvinden. Iedereen kon zich inschrijven voor 'five minutes of fame' met een bijdrage van € 12,-. De voorronden vonden plaats op 6, 15 en 16 maart in De Vest en De Telefooncentrale. De allerbeste acts krijgen speciale aandacht in Shownieuws op SBS 6, 538Radio en 538TV.

Tijdens de hele 538 voor War Child actieweek kan iedereen in alle 538programma's op diverse unieke veilingitems bieden. Dit kan een uniek voetbalshirt zijn, een bezoek aan de set van een bijzonder tv-programma, tot vijftien jaar lang je naam op een Arriva trein! De veilingitems staan online op de website. Marktplaats organiseert de veiling van 538 voor War Child.

 

Pin It
Bekeken: 1126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/