Almaar, 24 maart 2013. Zaterdag 20 april 2013 houdt Argus weer een dansfeest voor volwassen van 30 jaar en ouder. Na 2 succesvolle dansfeesten te hebben georganiseerd in goede samenwerking met Argus, willen de twee initiatiefneemsters Mary en Petra uit Daalmeer nu een feest houden met de aanstaande troonswisseling als thema. De muziek uit de jaren 70' 80' 90' wordt afgewisseld met diverse nummers van nu. De DJ's zijn van DancingComet Events, die onder andere te beluisteren zijn op zondag 24 maart bij de aktie van 538 Warchild.

Naast DJ's wordt er ook voor live muziek gezorgd. Switch zal optreden met een medley van Abba en vele andere bekende artiesten uit die tijd. Feestgangers worden aangespoord om te komen als koning of koningin. Degene met de meest uitgebreide en orignele uitdossing wordt beloond met een lunchbon voor twee personen. Deze bon wordt aangeboden door Cafe-Restaurant de Nachtegaal. Wie nog attributen nodig heeft, kan die huren bij Maskerade in Heerhugowaard. Bij vermelding van het feest krijgen zij 10% korting op de huurprijs van de kleding.

"You should be dancing Queen/King wordt zaterdag 20 april gehouden bij Argus aan de Sperwerstraat 15. Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Entree kost slechts 5 euro. Voor informatie kan men contact opnemen met Mary of Petra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pin It
Bekeken: 1860x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/