Zaterdagavond begon DAW de nieuwe uit-competitie bij het uit de tweede klasse gedegradeerde Dolfijn in Amsterdam. Van het verwachte krachtsverschil kwam in de eerste fase van de wedstrijd niet veel naar voren. De wedstrijd ging gelijk op en beide ploegen hadden moeite om te scoren. De 2-1 voorsprong voor de Dolfijn in de eerste periode werd meteen in het begin van de tweede periode weer gelijk getrokken door Jeroen Fennema. In het restant van de tweede periode wist de Dolfijn wel een voorsprong te pakken.

Ondanks kansen uit situaties waarbij DAW een man meer had moest DAW toezien hoe op de helft van de wedstrijd Dolfijn een 4-2 voorsprong had opgebouwd. In de derde periode ging het mis bij DAW: dankzij onder andere twee strafworpen in deze periode wist de Dolfijn de voorsprong uit te bouwen naar 8-5. In de laatste periode wist DAW terug te komen en eindigde de wedstrijd bijna in gelijkspel. Uiteindelijk won de Dolfijn toch met 9-8. 

Pin It
Bekeken: 3218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/