Alkmaar, 29 maart 2013. Evean, 't Praethuys en Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op dinsdag 9 april een themamiddag over kanker met als onderwerp 'radiotherapie' (bestraling) voor mensen met kanker en hun naasten. Deze bijeenkomst is de zevende van een serie van acht themamiddagen over kanker. Ongeveer de helft van alle kankerpatiënten wordt behandeld met radiotherapie. Wat deze therapie precies inhoudt wordt dan uitgelegd en hoe ermee om te gaan. De heer J.M. Uppelschoten, radiotherapeut-oncoloog MCA vertelt over dit onderwerp. De middagen staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in 't Praethuys, Westerweg 50 te Alkmaar. Vanaf 13.45 uur is de zaal open en staan de thee en koffie klaar. De toegang is vrij, maar aanmelding is wel noodzakelijk. Dit kan bij de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van MCA. Voor deze themamiddag is een minimum aantal van acht personen vereist en een maximaal aantal van vijfentwintig.

Pin It
Bekeken: 2231x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/