Alkmaar, 29 maart 2013. Met veel trots kijkt de organisatie van het Stadsstrand terug naar vorig jaar. Zij hebben toen van niets, iets weten te creëren, dat later weer niets werd. Nu, na een half jaar niets is het dan nu opeens weer zover. Op 6 april is er weer een strand in hartje Alkmaar. Het zal een culturele en muzikale dag worden waar jong talent uit Alkmaar en omstreken de kans krijgt om zichzelf te laten zien. Stadsstrand De Kade kijkt uit naar een mooi seizoen met gezellige bezoekers, unieke optredens en een prachtige zomerse avonden met kampvuren en barbecue. De initiatiefnemers kijken enthousiast uit naar het nieuwe seizoen, ookal viel er vandaag nog sneeuw.

Het seizoen wordt op 6 april afgetrapt met vele optredens. Al in de middag (14:30 uur) treedt op de traditionele Britpop band STEED van Nederlandse afkomst. De nummers zijn pittig, catchy en ze blijven hangen. Cristel Groot gaat op de opening een artistieke schilderworkshop geven. Creatief, spontaan, eigenzinnig, (momenteel) rood haar. Deze karakteristieke woorden vormen samen de pigmenten voor het canvas dat ''Cristel Groot'' heet.

In de avond (18:00 uur) treedt Mitch Molenaar op, is een typisch geval van 'jong talent'. Met zijn gitaartje kan hij vele mensen ontroeren, opvrolijken en vermaken. Lars en Roos (19:00 uur) zijn twee ongekende talenten met een goede vibe. Door het aparte stemgeluid van Roos en het goede gitaar spel van Lars vormen zij een perfect duo. AITM (20:00 uur) bestaat uit Mitchell Tieleman, Julian Bartelsman en Timothy Bennett. Ze begonnen al op school met muziekmaken en kregen versterking van Jake Tingen en Kees Miller. Na een jaar veel oefenen en optreden bracht The AITM hun eerste EP uit dat Atomically Incorrect Therefore Magical heet. Het slotakkoord is voor DJ Mercedes en DJ Rossjoch (21:00 uur).

Naast deze geweldige optredens is er in de middag nog een breed aanbod aan activiteiten, waaronder een speciale verrassingsact. Aan onze allerkleinste bezoekers hebben wij ook gedacht. Zij zullen zich in de middag zeker niet vervelen op het stadsstrand. Voor meer informatie, ga naar de website van Stadsstrand De Kade.

Pin It
Bekeken: 1798x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/