Naast de populaire trainingen van Herman Schenk, organiseert Sportpaleis Alkmaar dit winterseizoen niet twee maar vier vrije trainingen. Renners kunnen hiermee van de winter vijf keer per week terecht in het Sportpaleis.

Herman Schenk is actief op donderdag van 19.30 tot 22.30 uur. De vrije trainingen van Alcmaria Victrix op woensdag- en donderdagavond worden aangevuld met trainingen op vrijdag- en zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur toegevoegd. Tijdens deze trainingen is ook de horeca geopend. Vanaf het terras is er uitzicht op de baan.

Baanwielrennen is door het gebrek aan remmen en versnellingen wel even wat anders dan een rondje buiten fietsen. Daarom zijn er op de maandagavond introductielessen voor de veiligheid op de baan. Na een goed afgeronde introductie kan men meedoen aan de vrije trainingen.

Een vrije training is voor iedereen van 14 jaar en ouder. Een dagkaart kost € 9, een huurfiets € 5. Er zijn ook 10-rittenkaarten en huur voor een seizoen. Meer informatie op sportpaleis-alkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3722x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/