Alkmaar, 30 maart 2013. Na een succesvolle eerste groepsaankoop zonnepanelen organiseren 19 Noord-Hollandse gemeenten, waaronder Alkmaar, samen met iChoosr vanaf 1 april de tweede grootschalige groepsaankoop onder de naam SamenZonneEnergie. Het afgelopen jaar heeft SamenZonneEnergie circa 20.000 zonnepanelen op de Noord-Hollandse daken gerealiseerd. Via het initiatief kunnen alle dak- en huiseigenaren in Noord-Holland tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding op een eenvoudige manier een zonnepanelensysteem aanschaffen. 

Met de tweede actie hopen de gemeenten en iChoosr dat er nog meer duurzame energie wordt opgewekt in Noord-Holland. Huis (en dak-) eigenaren in Noord-Holland kunnen zich tot en met 20 mei gratis en vrijblijvend inschrijven via de website van SamenZonneEnergie om de bijna drie miljoen kg CO2 uitstoot van de gemeenten bij elkaar terug te brengen. Ook huurders kunnen zich inschrijven, indien zij toestemming hebben. Na sluiting van de inschrijfperiode vindt op 21 mei een veiling plaats. Het beste bod wordt vervolgens aangeboden. Deelnemers worden goed geïnformeerd en kunnen vooraf een schouw krijgen. Na acceptatie wordt levering plus installatie van de zonnepanelen volledig verzorgd.

De eerste actie vorig jaar was succesvol. Meer dan 20% van de 12556 Noord-Hollandse deelnemers heeft inmiddels het aanbod van MetDeZon geaccepteerd. Uiteindelijk zijn er binnen het project ongeveer 2200 installaties gerealiseerd.

Pin It
Bekeken: 1171x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/