Alkmaar, 31 maart 2013. Sportbureau Alkmaar organiseert op woensdagmiddag 10 april één van de zestien kwartfinales van Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6. Deze dag spelen de jongens- en meisjesteams van Schagen, Hoorn en Alkmaar de kwart finale op het Cruyff Court in de Daalmeer. Het winnende team kan naast een plekje in de halve finale, ook tickets winnen voor een wedstrijd van AZ. Tijdens de wedstrijden, die worden gespeeld tussen 14.00 en 17.00 uur, worden er gezellige randactiviteiten georganiseerd voor spelers en belangstellenden.

175 Cruyff Courts ter wereld, 1 kampioenschap. Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét kampioenschap voor jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar, dat alle Cruyff Courts met elkaar verbindt. En respect, misschien wel de belangrijkste pijler van de opzet. Meer dan 20.000 kinderen gaan met elkaar de strijd aan op hun eigen Cruyff Court. De winnaars nemen het op tegen de beste teams uit andere regio's. Eerst regionaal, dan nationaal en misschien wel internationaal.

 

Pin It
Bekeken: 1055x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/