Alkmaar, 31 maart 2013. Hoe langer een computer of laptop gebruikt wordt, hoe meer onvervangbare bestanden zoals foto's etc. op de harde schijf komen te staan. Door regelmatig belangrijke bestanden veilig te stellen is een hoop leed te voorkomen, mocht de computer onverhoopt kapot gaan. In 3 lessen van elk 2 uur leert SeniorWeb Alkmaar cursisten vanaf donderdagmorgen 11 april hoe in Windows een veiligheidskopie te maken op een externe harde schijf.

De volgende onderwerpen worden behandeld: het belang van back-ups maken, de externe harde schijf en een back-up maken in Windows 7 - 8, Vista of XP. Voor het volgen van deze module is het in het bezit hebben van een externe harde schijf aan te bevelen.

Deze cursus is voor mensen die reeds een introductie-/basiscursus Windows hebben gevolgd. Gedurende de looptijd van de cursus is er gratis ondersteuning op de wekelijkse vrije inloop. De cursus wordt gehouden in De Hofstaete, aan het Daalmeereiland 40 te Alkmaar Informatie en opgave kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het actuele cursusaanbod, de inlooplocaties en -tijden zijn te vinden op de website van Seniorweb.

Pin It
Bekeken: 1980x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/