Alkmaar/Heerhugowaard, 31 maart 2013. Ook dit jaar reist een wielerteam van het ROC Horizon College af naar Frankrijk om op woensdag 5 juni mee te doen met Alpe D'HuZes. Het team wil minimaal 20.000 euro bij elkaar fietsen voor de strijd tegen kanker. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen, wordt op de locatie Heerhugowaard een actieweek georganiseerd. Iedere belangstellende is op 15, 17 en 18 april welkom in het lesrestaurant van het Horizon College te Heerhugowaard voor een zesgangendiner, aangeboden voor de symbolische prijs van 36 euro.

De mbo-leerlingen kok en gastheer/gastvrouw zullen onder begeleiding van docenten een heerlijk Frans diner bereiden en serveren. De menuprijs is inclusief een welkomstcocktail en een wijn- of frisdrankarrangement. De producten worden grotendeels gesponsord en de opbrengst van de diners komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Tijdens de actieweek worden ook gezonde Franse lunchgerechten geserveerd zoals soep, baguettes en crêpes. Ook hiervoor kan men reserveren.

In totaal gaan 12 personen uit de sectoren Gezondheidszorg, Horeca en Welzijn & Educatie de legendarische fietsbeklimming aan. Naast leerlingen, docenten en personeel gaan ook twee ouders van leerlingen mee. Het College van Bestuur heeft wielerkleding voor het Alpe D'HuZesteam beschikbaar gesteld.

Er worden nog sponsors gezocht voor het goede doel. Deze worden vermeld op een symbolische bolletjestrui, dé trui van het bergklassement in de Tour de France. Voor 250 euro komt het bedrijfslogo in een bolletje te staan. Contactpersoon hiervoor is docent Sport & Bewegen, Chris Bakker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),

Foto: Rob Duin

 

Pin It
Bekeken: 1328x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/