In de nacht van 29 op 30 oktober 2016 doet zwembad Hoornse Vaart mee aan De Wintertijd Challenge. Deelnemers aan de challenge gaan zwemmen tijdens het teruggaan van de klok, van 2.00 uur zomertijd naar 2.00 uur wintertijd. In één seconde kunnen de zwemmers zo tot wel 3000 meter afleggen. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan onderzoek naar spierziekte bij kinderen.

Spieren voor Spieren organiseert dit jaar voor de zesde maal de Wintertijd Challenge. Door het hele land wordt dit initiatief opgepakt en gaan sportievelingen midden in de nacht de uitdaging aan om één uur en één seconde te sporten. Zwembad Hoornse Vaart stelt haar accommodatie beschikbaar voor de sporters, die gedurende het uur in het 50-meterbad hun banen kunnen zwemmen. Dit alles onder begeleiding van de vrijwilligers van Alkmaar Sport.

Gedurende het uur zal Bianca Landman van Happierlife voor geïnteresseerden een introductie in het FloatFit verzorgen. Dit is een uit Engeland overgewaaide hype waarbij spierversterkende oefeningen worden uitgeveord op een (wiebelig) surfboard op het water.

Deelnemen is gratis, maar een donatie van minimaal € 5,- voor Spieren voor Spieren is wel verplicht. Deze bijdrage, en de bijdrage van eventuele sponsoren, kunnen worden voldaan via de site van Spieren voor Spieren. De aanmeldings- en donatiesite zijn ook te bereiken via www.hoornsevaart.nl/wintertijdchallenge.

Pin It
Bekeken: 2851x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/