Op zaterdag 24 september is het tijd voor de 6e Alkmaar Shopping Night. Tot 23:00 uur kun je gezellig shoppen en genieten van modeshows en live muziek van onder andere Kim de Boer. Het thema van dit jaar is City Lights en om 20:30 uur start dan ook een spectaculaire City Lights-show van een uur.

Op diverse plekken zijn goodybags met tijdschriften te krijgen, WAAH! kostuums geeft een introductie van de Victoriefeesten  en theatergezelschap Karavaan is ook van de partij met de interactieve voorstelling ‘Under her Skirt’. Een torenhoge dame lokt je onder haar rok, waar je warm wordt onthaald door haar eigenzinnige alter ego. Zij zal je verwennen en voor je zingen op voorwaarde dat je de gastvrouw, die op eenzame hoogte zit, in beweging zet.

Zoals voorheen is het blues weekend tijdens de Shopping Night in volle gang. Op 24 september start de Alkmaar Blues Express om 14:30 uur en gaat door tot ruim voorbij sluitingstijd van de winkels.

Meer informatie op alkmaarshopping.nl en op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3140x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/