Alkmaar, 4 april 2013. De Helden van Amstel LIVE! in Alkmaar is voor het derde jaar op rij uitverkocht. Zo’n 7.500 bezoekers genieten aanstaande zaterdag (6 april) van het avondvullende muziekevenement dat inmiddels al bijna een jaarlijks terugkerende traditie in Alkmaar aan het worden is. Het programma in de enorme festivaltent naast het AFAS stadion is opnieuw indrukwekkend. Tijdens de 3 uur durende show kruipen naast ‘oudgedienden’ DI-RECT, ook ‘debutanten’ Waylon, Barry Hay en Xander de Buisonjé in de huid van hun helden, waarbij hits van onder andere Queen, Bruce Springsteen, The Rolling Stones, Lenny Kravitz, Robbie Williams en The Beatles voorbij zullen komen.
 
De Helden van Amstel LIVE! toert ook dit jaar weer door Nederland. Na Alkmaar reist De Helden van Amstel LIVE! op 7 september door naar Groningen en op 19 oktober naar Utrecht. “Met De Helden van Amstel LIVE! bieden wij bezoekers de ultieme combinatie van muziek en Amstel-gezelligheid die sterk doet denken aan de grotere broer De Vrienden van Amstel LIVE!, maar die inmiddels bewezen heeft ook prima op eigen benen te kunnen staan”, vertelt Maud Meijboom, Marketing Manager Amstel. “Een leuke en ongecompliceerde avond uit met je vrienden in de op dat moment grootste kroeg van de regio.”
Pin It
Bekeken: 1494x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/