Alkmaar, 7 april 2013. Voor AZ is het wekelijks knokken tegen degradatie. Zo ook vandaag tegen NEC in Nijmegen.
AZ begon goed aan het duel door na een kwartier op voorsprong te komen. Het doelpunt werd gemaakt door Adam Maher. NEC-er Kevin Conboy trok de score weer gelijk toen hij, binnen twee minuten na het eerste doelpunt, de bal langs AZ-keeper Esteban speelde.Beide teams zochten de kleedkamers op bij de gelijke stand.
In de tweede helft begon NEC goed, maar de kansen van Platje en Foore werden geen puntn op het scorebord. Na een kwartier in de tweede helft, speelde AZ met een man meer. Nick van der Velden kreeg een rode kaart en moest het veld verlaten. Jammergenoeg kon AZ hier geen voordeel uit halen.
Door dit gelijkspel staat AZ op de veertiende plaats gelijk met RKC Waalwijk en PEC Zwolle. AZ speelt de volgende wedstrijd thuis op zondag 14 april tegen FC Utrecht.

Pin It
Bekeken: 1104x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/