Alkmaar, 12 april 2013. Op 11 april vond de officiële kick off plaats van de ontwikkeling van het nieuwe woongebied Broekhorn. Wethouder Monique Stam verrichtte namens Bouwfonds Ontwikkeling en Gemeente Heerhugowaard een officiële handeling, die de start markeerde van de aanleg van de toekomstige jachthaven en het woongebied. Bijgestaan door de heer Willems, directeur Bouwfonds Ontwikkeling hielp zij bij het aanbrengen van de fundering van het toekomstige havengebouw. Dit gebouw is onderdeel van de jachthaven die wordt ontwikkeld als onderdeel van het Havenkwartier van Broekhorn. De haven gaat plek bieden aan zo'n 80 boten en ligt op steenworp afstand van het natuur- en recreatiegebied Oosterdel, bekend als het Rijk der Duizend Eilanden. Per boot zijn ook het IJsselmeer en de Noordzee goed bereikbaar.

Wethouder Stam: 'Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Heerhugowaard zetten zich gezamenlijk in om Broekhorn te maken tot een bijzonder woongebied waar naast het behoud van het landschappelijke karakter en een goede infrastructuur, de mogelijkheden tot recreatie in de natuur een belangrijke rol spelen. Dit maakt Broekhorn een toekomstig stukje Heerhugowaard om trots op te zijn.' Naast de ontwikkeling van Broekhorn is de Provincie Noord–Holland begonnen met de verbetering van de infrastructuur aan de N242 in het gebied.

20130412 broekhorn kickoff

Pin It
Bekeken: 1373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/