Alkmaar, 13 april 2013. Zonsondergangsconcerten, dinnershows en meer in bijzondere ambiance. Theater De Vest is ondanks de verbouwing, die op 20 april van start gaat, gewoon geopend en zal zonsondergangsconcerten, dinnershows en meer in de bijzondere ambiance vertonen. In de unieke Plein Zaal, met uitzicht op het Cultuurplein en de Grote Kerk Alkmaar, biedt De Vest in de maanden april, mei en september een bijzonder en afwisselend programma voor jong en oud. In een intieme 'café chantant'- achtige setting kan het publiek op de zaterdagavonden genieten van luisterconcerten in diverse genres. Onder het genot van een hapje en drankje en met een prachtig uitzicht zijn er optredens van onder andere Jan Donkers (country en blues), Micheline (chansons), John O'Dreams (Ierse muziek), Maria de Fatima (fado) en Hèlen Botman & Peter van Vleuten.

Op 27 en 28 april start de programmering in de Plein Zaal met de voorstelling Hetty & George. Informele setting (het publiek zit op kussens) spelen Adelheid Roosen en George Groot (Don Quishocking) zichzelf. Ze bevragen elkaar over de wending die hun leven nam na een tragische gebeurtenis. Nachtgasten, te zien op 10 mei en 13 september, is de ultieme jamplek voor acteurs. Spelers uit een bestand van 300 krijgen niet meer dan een rol, een geheim, een mobiele telefoon en twee uur de tijd.

Op Moederdag, zondag 12 mei, speelt Jeugdtheater Sonnevanck voor iedereen vanaf 4 jaar de voorstelling 'Goud', naar het Grimm sprookje 'De visser en zijn vrouw'. BEER muziektheater komt op zondag 2 juni met 'Ik ben niet bang' voor kinderen van 8+, naar het boek van Niccolò Ammaniti. Het gezelschap won in 2012 de Zilveren Krekel met deze voorstelling. Op zondag 8 september zijn er drie interactieve voorstellingen voor de allerkleinsten (2+). Kinderen kunnen tijdens 'Eten op een olifant' dieren tekenen en kleuren op een enorm tekenvel. Als de tekening klaar is wordt het naar Grand Café De Studio gebracht, om daarna heerlijk met z'n allen van te eten!

Tijdens een dinnershow over het leven van 'La Dietrich' wordt het publiek op zaterdag 25 mei meegenomen in een 'Tour de Chant' van Berlijn naar Hollywood, Las Vegas en Parijs. Er wordt uniek filmmateriaal uit Dierich's turbulente leven. Tussen de acts door wordt een 'Asperge menu' verzorgd door Grand Café de Studio geserveerd. Ook het Zuidelijk Toneel gaat voor het publiek koken in 'Dinner with Dad' op 28 en 29 september. In een voorstelling over het vaderschap vroeger en vandaag wordt er door de acteurs gekookt en uw tafel gedekt.

Alle informatie over de kaartverkoop en voorstellingen is te vinden op de website van Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 1590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/