Alkmaarder Ronald S., die begin mei twee keer binnen vierentwintig uur zijn boot onbestuurd liet drijven, moet zich verplicht laten opnemen in een inrichting voor stelselmatige daders. Dat is de uitspraak van de rechtbank.

Op 3 mei had S. zijn boot met draaiende motor onbeheerd laten drijven langs de Sluiskade in Broek op Langedijk. Getuigen hadden de hem eerder in beschonken toestand gezien, dus werd een traumahelikopter en een duikteam opgeroepen omdat men vreesde dat S. te water was geraakt. Toen de politie hem opzocht bleek hij gewoon thuis te zijn.

De dag erna werd hij opnieuw aangehouden: hij was deze keer wel aan boord van zijn boot, maar in dusdanige beschonken toestand dat hij niet in staat was de boot te besturen. Verder was S. op 8 juni aangehouden vanwege betrokkenheid bij een inbraak aan het Spaarne in Heerhugowaard.

S. gaf na de uitspraak van de rechter aan in hoger beroep te gaan aantekenen. Het zal voor hem de derde keer zijn dat hij naar een inrichting moet.

Pin It
Bekeken: 3233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/