De fracties van Belangen Alkmaarse Samenleving, en SeniorenPartij Alkmaar roepen het college op om bij de verdere besprekingen met Stichting Noordwest Ziekenhuisgroep over de vernieuwbouw in te zetten op het aantrekken van zo veel mogelijk lokale en regionale bedrijven en op mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt.

BAS-fractievoorzitter Ben Bijl: "De plaatselijke en regionale economie zijn hier bijzonder bij gebaat." Met de stichting is een vaststellingsovereenkomst gesloten over vernieuwbouw van het ziekenhuis in de Alkmaarderhout. Dit vergt een investering van €150 miljoen. Bijl: "Vanwege het maatschappelijk belang wordt de raad gevraagd in te stemmen met een garantstelling voor (een) door NWZ af te sluiten geldlening(en) ten behoeve van de vernieuwbouw tot een volwaardig ziekenhuis.’’ De raad wordt daarnaast door BAS en SPA gevraagd in te stemmen met het opstellen van een nieuw bestemmingsplan en de garantstelling.

Pin It
Bekeken: 3431x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/