Alkmaar, 19 april 2013. De gemeente is door de rechtbank in het gelijk gesteld in een kort gedingprocedure over het mogelijke gebruik van een aantal panden aan de Achterdam. In november 2012 heeft de gemeente een aanvraag door exploitant Frans Snel voor een vergunning voor een seksinrichting op Achterdam 20/26 geweigerd. Tegen dat besluit had de aanvrager bezwaar gemaakt. Daarnaast heeft hij de rechtbank in een verzoek om voorlopige voorziening gevraagd om op voorhand te beslissen dat de panden toch in gebruik mogen worden genomen, door het voor alsnog uiblijven van een uitspraak door de gemeente.

De rechtbank heeft dat verzoek op 4 april ter zitting beoordeeld. De voorzieningenrechter zegt dat de gemeente de beslissing op het bezwaarschrift beter moet motiveren. Maar hij gaat niet mee in de stelling van de aanvrager dat het nu al duidelijk is dat de gemeente de aanvraag had moeten toekennen. In de voorlopige voorziening waarin werd gevraagd om het vestigen van 26 prostitutiewerkkamers in Achterdam 20/26 is dan ook afgewezen.

Pin It
Bekeken: 1234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/