Alkmaar/Noord-Holland, 20 april 2013. Videosurveillanten hebben op wegen in Noord-Holland vrijdagmiddag en -avond het verkeer gecontroleerd op veilig rijgedrag. Meerdere weggebruikers die het overig verkeer in gevaar brachten of hinderden, werden door de videosurveillanten aan de kant gezet: twee personen moesten hun rijbewijs direct inleveren en een man is aangemeld voor de cursus Educatieve Maatregel Gedrag. De meest opvallende chauffeur werd opgemerkt op de A9 ter hoogte van Heiloo. De 31-jarige man uit Heerhugowaard werd uit het verkeer gehaald nadat hij bijzonder slecht rijgedrag vertoonde. Hij reed ruim 45 km/uur meer dan toegestaan, haalde overig verkeer van rechts in, vertoonde kleefgedrag, was niet handsfree aan het bellen en ook had hij geen gordel om. Tegen hem zijn de nodige processen-verbaal opgemaakt. Hij wordt aangemeld voor de EMG-cursus, die hij zelf moet betalen.

Andere voorvallen betroffen een 26-jarige man uit Pijnacker en een 43-jarige Haarlemse. De man reed ruim 57 km/uur harder dan de maximum toegestane snelheid op de A9 ter hoogte van Badhoevedorp: zijn rijbewijs werd ingevorderd. De vrouw raakte haar rijbewijs kwijt nadat ze op de N200 nabij Haarlem ruim 61 km/uur te snel had gereden. Alle overtreders werden in de gelegenheid gesteld om de beelden van hun gevaarlijke rijgedrag na te zien in de videosurveillance-auto.

Pin It
Bekeken: 1004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/