Nadat Mohamed Keskin werd gepresenteerd als eerste Denk-gemeenteraadslid van Nederland heeft ook Yusuf Mermer zich bij Denk aangesloten. Dit meldt het NHD. Hij is tot september van dit jaar vijftien jaar fractieassistent van de partij Leefbaar Alkmaar geweest en wordt nu afdelingscoördinator bij Denk. Mermer sluit zich daarmee als tweede aan bij de lokale afdeling van een partij die tot voor kort alleen landelijk actief was.

Fractievoorzitter Maya Bolte licht desgevraagd toe: “Hij heeft ons in augustus al verteld dat hij sympathiseerde met Denk, en in september heeft hij het besluit genomen om zich aan te sluiten. Hij is altijd een fijne collega geweest, en we hebben op een goede manier afscheid van hem genomen en inmiddels een nieuwe fractieassistent benoemd.” Op de vraag wat ze er nu van vindt dat Mermer is overgestapt naar Denk houdt Bolte zich neutraal: “Hij volgt zijn hart, en zijn hart ligt bij Denk. Het is zijn keuze, en die respecteren wij.”

Keskin zal Denk in zijn eentje vertegenwoordigen tot de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Er zouden zich verder nog acht mensen hebben aangemeld. Hij zat tot half mei va dit jaar bij de Alkmaarse fractie van de PvdA, maar splitste zich toen van de partij af omdat ‘de PvdA hem had verlaten’.

 

Pin It
Bekeken: 3421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/