Zondag werd in het Tsjechische Jablonec de 44ste Friendship Cup voor trampolinespringers georganiseerd. Triffis-leden behaalden drie podiumplaatsen in dit grote toernooi met zestien nationaliteiten.

In de klasse meisjes 11-12 jaar behaalde Mira Stepanova brons dankzij een zeer mooie keuzeoefening. Marisa Lema Vigo legde beslag op de 7e plaats. Pascal Wiebering plaatste zich bij de dames stabiel als 4e voor de finale, waar zij er nog een schepje bovenop deed en het zilver veroverde. Bij de heren sprong Roel Teillers een sterke voorronde en kwam in de finale tot de 6e plaats. 

Ook synchroon werden er finaleplaatsen behaald. Jimmy Demmers en Roel Teillers maakten indruk met een synchroonoefening met een hoge moeilijkheidsgraad. Zij behaalden eenvoudig de finale en duldden daarin ook helemaal niemand voor zich. Pascal Wiebering en gelegenheidspartner Lara Schut moesten na een mindere finale genoegen nemen met een 6e plaats.

De overige Triffis-springers hebben, ondanks dat zij niet in de finale kwamen, een mooie ervaring opgedaan en zichzelf kunnen presenteren in een zeer sterk internationaal deelnemersveld. Op de foto Jimmy Demmers solo.

Pin It
Bekeken: 3031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/