Alkmaar, 26 april 2013. Een soort CSI op school, compleet met misdaadlocatie. Zo omschrijft Helen Vreeswijk haar lezingen op het voortgezet onderwijs. Op dinsdag 14 mei zal zij bij het CSG Jan Arentsz aanwezig zijn. Leerlingen zullen daar dan hun kennis wat betreft de misdaad en opsporing de vrije loop kunnen. Het is een leuke maar ook leerzame ervaring, die vaak hilarische taferelen oplevert. Er is natuurlijk een dodelijk slachtoffer en er is een Plaats Delict waar de nodige bruikbare sporen aanwezig zijn. Gezamenlijk worden de puzzelstukjes verzameld en in elkaar gepast. De lezingen van schrijfster Helen Vreeswijk zijn niet alleen voor het plezier. Ze zijn er ook om jongeren alert te maken op de valkuilen van de huidige maatschappij.

Helen Vreeswijk is fulltime schrijfster van young-adult misdaadboeken. Tot 2010 werkte zij parttime bij de District Recherche in Gelderland. De resterende tijd kroop zij achter haar computer om de misdaad met woorden te bestrijden in boeken met een boodschap, en daarbij is ze de interactieve lezingen gaan doen.  Scholen die interesse hebben in een leuke, interactieve en leerzame lezing kunnen meer informatie verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2177x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/