Alkmaar, 26 april 2013. Op 7 mei is het Wereld Astma Dag. De Wereld Astma Dag wordt georganiseerd door het Globale Initiatief voor Astma (GINA) in samenwerking met gezondheidszorggroepen en astmaopvoeders om voorlichting over astma en astmazorg over de hele wereld te verbeteren. Kring-apotheek besteedt in de maand mei daarom extra aandacht aan longziekten zoals astma en COPD. Ook de vier Alkmaarse filialen doen hier aan mee. In Nederland hebben ruim 500.000 volwassenen astma. Mensen met astma of COPD die hiervoor medicijnen gebruiken, kunnen in mei bij hun Kring-apotheek terecht voor een LongCheck. Op deze manier wil Kring-apotheek haar klanten extra ondersteunen bij het onder controle houden van deze longziekten.

Mensen met astma of COPD die hiervoor medicijnen gebruiken, kunnen bij hun Kring-apotheek in de maand mei terecht voor een LongCheck. De LongCheck is een persoonlijk gesprek waarin het medicijngebruik, de inhalatietechniek en eventuele hulpmiddelen worden besproken en advies wordt gegeven. Alleen als het geneesmiddel op de juiste manier wordt gebruikt, kan het optimaal zijn werk doen. Omdat COPD patiënten een grotere kans hebben op een te laag gewicht, besteden de aanwezige voorlichters hier tijdens dit gesprek, indien relevant, ook aandacht aan.

Voor meer informatie over de LongCheck kunnen klanten terecht bij hun Kring-apotheek of op hun website. Natuurlijk kan men het hele jaar terecht bij Kring-apotheek voor vragen over geneesmiddelengebruik of gezondheid.

Pin It
Bekeken: 1335x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/