Heiloo, 1 mei 2013. Op woensdagmorgen omstreeks 01.50 uur vond er op de Zevenhuizerlaan-Westerweg in Heiloo, bij de spoorwegovergang van het baanvak Uitgeest-Alkmaar een ongeval plaats waarbij een tot nu toe onbekende vrouw ernstig gewond raakte. Volgens de verklaring van de machinist van de bij het ongeval betrokken trein waren de bomen van de overweg gesloten in verband met een passerende trein. Nadat deze trein was gepasseerd bleven de bomen echter gesloten omdat direct in dezelfde richting nog de trein van de machinist volgde. Vermoedelijk heeft de vrouw, een wandelaarster, de tweede trein niet aan zien komen. Zij stak lopend de overweg over, terwijl de bomen nog gesloten waren. Op het spoor werd zij geraakt door de trein. De vrouw raakte hierbij zeer ernstig gewond. Zij werd voor behandeling overgebracht naar het Medisch Centrum Alkmaar. Haar toestand is kritiek.

De identiteit van de vrouw is tot op heden nog niet bekend. Het gaat om een blanke vrouw met een fors postuur en een lengte van ongeveer 1,70 meter. Zij heeft donker krullend haar tot over de schouders. Zij droeg een oranje legging en All Stars schoenen. Eventuele getuigen, die de vrouw vanaf het signalement menen te herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Pin It
Bekeken: 1651x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/