Alkmaar, 1 mei 2013. Deelnemers aan de Plus Wandel4Daagse Alkmaar komen net als vorig jaar in actie voor Landschap Noord-Holland, het goede doel dat exclusief aan het evenement is verbonden. De wandelaars lopen tijdens de vierdaagse, die wordt gehouden van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni, door de prachtige Noord-Hollandse natuur met duinen, strand en uitgestrekte polders. Organisator Le Champion steunt daarom het werk van Landschap Noord-Holland. Deze stichting zet zich voor behoud, bescherming en ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in de provincie. 

Landschap Noord-Holland ondersteunt vijf bedreigde soorten in Noord-Holland. Dieren en planten verdwijnen niet alleen in tropische regenwouden, maar ook hier iin de provincie. Deelnemers kunnen tijdens inschrijving vrijwillig een bedrag doneren en ze kunnen meedoen aan de sponsoractie voor bedreigde dieren en planten. Door zo veel mogelijk sponsors te vinden voor hun prestatie, kunnen wandelaars vijf rugzakpins van de bedreigde soorten sparen. Inschrijvingsformulieren en sponsorformulieren zijn te vinden op de -website- van de Plus Wandel 4-daagse Alkmaar. Inschrijven kan tot 2 juni. Meer informatie over adoptie is te vinden op de -website- van Adopteer een Soort.

Vorig jaar werd door de deelnemers van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar € 8.375,- aan Landschap Noord-Holland gedoneerd. Met dit bedrag zijn vrijwilligers opgeleid om de weidevogels in de Hempolder bij Akersloot te beschermen. Zij weten hoe ze nesten kunnen beschermen, zodat de pullen een grotere overlevingskans hebben. Een mooie besteding van alle donaties, want het gaat slecht met de weidevogels.

Pin It
Bekeken: 1275x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/