Alkmaar, 1 mei 2013. Vanwege de grote verbouwing in Theater De Vest is er een minder vol programma, maar desalniettemin is er in de gerenoveerde Plein Zaal voldoende te bekijken van diverse podiumkunsten. Er zijn diverse Zonsondergangsconcerten bij te wonen. Op zaterdag 4 mei zal Jan Donkers 'A song journey' aan het publiek laten horen, op zaterdag 11 mei is het de beurt aan Micheline met 'Crème de la crème' en op zaterdag 18 mei staat het singer/songwriter duo Jon O'Dreams op het podium met Ierse folk. Op vrijdag 10 mei is het weer tijd voor Nachtgasten, hèt improvisatiepodium voor een breed scala aan Nederlandse acteurs. Op zondag 12 mei is er jeugdtheater van Sonnevanck met de naam 'Goud'. Tot slot is er een klassiek koffieconcert van Andrés Añazco in de Plein Zaal.

In Jan Donker's 'A Song Journey' is muziek te horen van Dolly tot Bruce, van country tot blues. 'A Song Journey' is de ultieme road trip door de heartlands van de Americana,' aldus VPRO Radio. Crème de la Crème van Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten is een nieuw programma met Franstalige vertalingen van Nederlandse luisterliedjes en juist weer Nederlandse versies van Franse chansons. Het duo John O’Dreams timmert al sinds 1997 aan de weg. John Flierman (zang, gitaar, bodrhan) en Ed Veltrop (zang, piano/Hammond, accordeon) hebben menig podium in het buitenland bezocht, nadat zij de Ierse pubs ontgroeiden. Na het succesvolle optreden tijdens het Celtic Folknight festival in De Vest geven ze nu een intiem “unplugged” concert. Danny Guinan is gastmuzikant.

Nachtgasten is de ultieme jamplek voor acteurs, opgericht door Yorick Zwart, Koen Wouterse en Niels Croiset. Ze willen niet wachten op de perfecte rol bij de perfecte regisseur, dus schrijven ze grote improvisaties waarin steeds een van hen met gasten meespeelt.  Ze nodigen iedereen uit om mee te spelen. Op 10 mei staan naast Niels Croiset onder andere Tom Jansen, Therese Hoes, Wil van der Meer en Daniel Koopmans op het podium.

Jeugdtheater Sonnevanck speelt op Moederdag een vrije interpretatie van het sprookje 'Een visser en zijn vrouw' van Grimm. 'Goud' is een muzikaal sprookje voor kleuters. Goud wordt gespeeld, verteld en gezongen door een zangeres en een marimbaspeler. Met veel humor en muziek onderzoeken zij één van de meest actuele thema’s van deze tijd: hebzucht.

Andrés Añazco (1986) is geboren in Ecuador maar inmiddels Oostenrijks staatsburger. Hij begon op 4-jarige leeftijd met piano spelen en behaalde aan het Rimsky Korsakov Conservatoire in Sint-Petersburg zijn Bachelor Degree. Sindsdien behaalde hij diverse prijzen en soleert hij regelmatig met orkesten in Zuid-Amerika. Op het programma staan onder andere werken van Brahms en Rachmaninov. Op vertoon van uw toegangskaartje voor dit concert gratis toegang tot het Stedelijk Museum Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1446x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/