Alkmaar 1 mei 2013. Grote namen als Christopher Walken en Philip Seymour Hoffman schitteren deze week in A Late Quartet, een film over een wereldberoemd strijkkwartet. Als één van de leden getroffen wordt door de ziekte van Parkinson, is de toekomst onzeker. Onderlinge spanningen voeren de druk hoog op en het is nog maar de vraag of ze het 25-jarig jubileumconcert halen. In The Place Beyond the Pines is Luke een professionele motorrijder, die erachter komt dat hij een zoon heeft bij een ex-vriendin. Hij raakt op het verkeerde pad om zijn kind te onderhouden. De confrontatie met een jonge agent heeft gevolgen tot aan de volwassen levens van beider zonen.

Op veler verzoek draait opnieuw Lore, het indrukwekkende verhaal van het jonge meisje aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Lore's ouders zijn allebei opgepakt wegens deelname aan de SS en zij wordt aan haar lot overgelaten. Als ze om te overleven afhankelijk wordt van een joodse vluchteling, komt ze voor moeilijke keuzes te staan. Vanwege de vakantiedagen zijn er deze week twee jeugdfilms te zien: Kirikou en de Mannen en de Vrouwen (6+), over het moedige West-Afrikaanse jongetje Kirikou. Ice Dragon (8+) gaat over de elfjarige Mik die het aan de stok krijgt met Jeugdzorg.

Het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar presenteert op dinsdag 7 mei de gratis lezing Erfgoed in ontwikkeling. Cees Komen, projectmanager van BOEi, vertelt over de herbestemming van oude industriële monumenten.

Pin It
Bekeken: 2314x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/