Alkmaar, 8 mei 2013. Op vrijdag luidt Dick Winkelhuis, voorzitter van Bedrijvenvereniging Boekelermeer, om 10.00 uur de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de kaasmarkt kan beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van wethouder Victor Kloos. Dick Winkelhuis, directeur van Spruit Transmissies, is voorzitter van Bedrijvenvereniging Boekelermeer en bestuurslid van Ondernemend Alkmaar. Vanuit die positie adviseert hij ondernemers en is hij nauw betrokken bij de koppeling tussen beroepsgericht onderwijs en ondernemen. Zo is er een samenwerkingsverband met Hogeschool Inholland en het Horizon College. Op die manier kunnen studenten praktijkgerichte ervaring opdoen in zijn internationale opererende bedrijf. Spruit Transmissies importeert en distribueert in de markt voor open aandrijftechniek. "Zonder aandrijftechniek geen kaas", stelt Dick Winkelhuis.

Over de hele wereld staat Alkmaar bekend als kaasstad. De Alkmaarse kaasmarkt is een traditie sinds 1593. Jaarlijks bezoeken zo'n honderdduizend mensen dit kleurrijke evenement. De kaasmarkt is gratis, voor alle leeftijden, en goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. De kaasmarkt wordt dit jaar gehouden tot en met 6 september elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur op het Waagplein in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/