De fractie van Belangen Alkmaarse Samenleving vindt de uitgave van zo’n 420.000 euro aan walstroomkasten en waterpunten aan de Kanaalkade veel te hoog, zo schrijft het NHD. In 2014 trok de Alkmaarse politiek 87.000 euro uit voor de aanleg van die voorzieningen, maar nu is men erachter dat het benodigde bedrag eigenlijk vijf keer zo hoog moet zijn.

Wethouder Victor Kloos vindt dat niet zo’n punt: volgens hem leiden de water- en stroompunten ertoe dat de binnenstad van Alkmaar vaker wordt bezocht door cruise- en chartervaart. De punten zouden indirect dus bijdragen aan de economie. Bovendien zijn ze ook handig bij evenementen, én ze zijn ook nog eens beter voor het milieu, omdat er geen dieselaggregaten meer nodig zijn. BAS is echter niet overtuigd en gaat het onderwerp tijdens een raadsvergadering aankaarten.

Pin It
Bekeken: 3632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/