Alkmaar, 13 mei 2013. Na 8 voorrondes, 2 halve finales en meer dan 45 kandidaten was het tijd voor de Grande Finale. Vier talentvolle comedians streden zaterdag in Podium Victorie voor de publieksprijs en juryprijs van de Comedy Slam 2013. De beginnende professionals brachten hun beste grappen, verhalen en gedachtenspinsels. De deelnemers kwamen uit het hele land. Emiel van der Logt uit Roosendaal ging er uiteindelijk met zowel de jury- als de publieksprijs vandoor. Van der Logt won als juryprijs een jaarcontract bij Playground Comedy, organisator van de Comedy Slam. Hij maakt ook aanspraak op diverse optredens in het comedycircuit. De stand-up comedy wedstrijd werd dit jaar voor de vierde maal gehouden.

De jury, bestaande uit Marcel Haug (Boeker van Comedy Factory), Jeffrey van den Berg (Camedy.nl) en Cristian Pielich (Playground Comedy), was niet unaniem. "Dit zegt veel over het hoge niveau van de avond. De kwaliteit van de acts lag heel dicht bij elkaar," aldus de jury. Volgens de jury had Van der Logt ritme in zijn zeer strakke set. Hij kwam sympathiek over en speelde de grappen goed uit. De grappen werden dan ook niet voor niets met veel gelach ontvangen. Enige kritische kanttekening die geplaatst werd door de jury was het ontbreken van de interactie. "De comedians kozen ervoor om vooral op safe te gaan, terwijl die interactie juist bij een discipline als stand-up comedy hoort," luidde het commentaar van de jury.



Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/