Woensdag rond 23.00 uur zijn een 32 en een 37-jarige man uit Heiloo aangehouden met 400 kg zwaar vuurwerk in hun bestelbus. Dit gebeurde op een parkeerplaats langs de A1, nabij Deurningen.

De douane zag op de parkeerplaats een witte bestelbus staan met daarin een motor. Bij nadere inspectie zagen ze ook dozen vuurwerk staan. De bestuurder en zijn passagier hadden geen documenten voor de aankoop en het transport. Hierop hebben de douaniers de politie geïnformeerd, die bij aankomst het tweetal aanhield en de 23 dozen vuurwerk in beslag nam.

Het vuurwerk, dat niet leek op consumentenvuurwerk, is vermoedelijk afkomstig uit Polen. De politie heeft het vuurwerk vanwege de veiligheid laten ophalen door een speciaal vervoersbedrijf. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst. (foto: Politie)

Pin It
Bekeken: 3073x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/