Zaterdagavond speelden de waterpoloheren van DAW tegen de Rijn uit Wageningen. Voorafgaand aan de wedstrijd was het verschil in punten op de ranglijst slechts drie punten in het voordeel van de bezoekers. Dit kleine verschil in punten bleek ook tijdens de wedstrijd.

DAW begon de wedstrijd met een snelle voorsprong door een doelpunt van Jeroen Fennema. Na de gelijkmaker van de Rijn wist Arjan Baron een strafworp te verdienen en zelf te benutten waardoor de eerste periode met een kleine voorsprong van 2-1 voor DAW kon worden afgesloten.

In de tweede periode kwam DAW op een voorsprong van 5-2 dankzij goed verdedigingswerk en zorgvuldig aanvalsspel. Dit zorgvuldige spel werd helaas niet vastgehouden, waardoor de Rijn in de derde periode de Alkmaarse voorsprong wist te verkleinen tot 7-5. In de laatste periode werd het nog spannender toen de Rijn nog een keer scoorde en er nog slechts één doelpunt verschil was. Arjan Baron wist na een uitstekende pass van gastspeler Maurits de Bruijn de marge weer op twee te brengen. DAW ging rustiger spelen en wist daardoor alsnog de overwinning te behalen met 8-6.

Pin It
Bekeken: 3019x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/