Egmond aan Zee, 16 mei 2013. Voetbalvereniging Egmondia is van mening dat voetballen voor iedereen geldt en wil daarom vanaf volgend seizoen starten met G-voetbal voor mensen met lichte handicap of autistische beperking. De organisatie is in samenwerking met Sportkoepel Noord Holland en Merel de Groot, die werkzaam is bij Reigersdaal in Heerhugowaard en ervaring heeft met mensen met een beperking. Het team zal gecoacht worden door een ervaren coach. G-voetbal wordt met acht tegen acht gespeeld op een half speelveld en de speelduur is twee keer dertig minuten. Er zullen oefenwedstrijden plaatsvinden tegen andere clubs en teams, zodat spelers en de organisatie kunnen wennen. Voor de competitie richt Egmondia zich dan ook op seizoen 2014/2015.

In het eerste seizoen zal er alleen getraind worden op de dinsdag van 18:30 tot en met 19:30 uur. Wie alvast een kijkje nemen bij het G voetballen, kan dit doen op 25 mei doen bij een toernooi van SV Koedijk en op 8 juni bij WSV in Wormer. Lid zijn van een andere club is geen enkel probleem om mee te kunnen doen bij Egmondia. Wie zich van een andere vereniging wil overschrijven, moet dit voor 30 mei gedaan hebben. Meer informatie bij Sportservice Noord-Holland en vv Egmondia.

Pin It
Bekeken: 1406x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/