Steeds meer bezoekers maken bij betaald parkeren op straat in Alkmaar gebruik van het belparkeren, waarbij de parkeerder betaalt via een app op zijn mobiele telefoon. Dit jaar liet van januari tot en met oktober een stijging zien van 32% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Wethouder Parkeren Elly Konijn (D66): “Het is niet verwonderlijk dat belparkeren steeds populairder wordt, want parkeren was nog nooit zo gemakkelijk. Geen stress meer om op tijd bij de auto terug te zijn en de parkeerder betaalt nooit te veel; door het aan- en afmelden via de app geschiedt betaling tot op de minuut nauwkeurig. Zo maakt Alkmaar parkeren in de stad nog eenvoudiger voor haar bezoekers.”

Aanmelden voor belparkeren kan bij één van de elf providers met wie Alkmaar werkt. Meer informatie en aanmelden is te vinden op alkmaar.parkeerservice.nl > Bezoekers > Belparkeren.

Pin It
Bekeken: 3188x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/