Heerhugowaard 23 mei 2013. Veel mensen denken bij Cool aan het theater maar Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard biedt meer. Het geeft ook lessen en cursussen op het gebied van muziek, theater & musical en beeldende kunst. Op zaterdag 1 juni  kan jong en oud kennismaken met het cursusaanbod van Cool tijdens de jaarlijkse Open Dag. Op die dag zijn er in de muziekstudio's allerlei instrumenten uit te proberen, van gitaar tot harp en van piano tot dwarsfluit. Bezoekers van de Open Dag kunnen ook zelf deelnemen aan activiteiten. Zo zijn er de musical workshop, de DJ workshop, kan er meegezongen worden met de kinderkoren en een eigen kledingstuk maken in Atelier Cool.

Naast de workshops zijn er diverse optredens van leerlingen en docenten van Cool, bijvoorbeeld van het Klezmerensemble en het saxofoonensemble. Er zijn demonstraties op onder andere basgitaar en djembé, en zijn er is live beeldhouwen. De allerkleinsten is kunnen mee op dromentocht in een muzikaal kleuterverhaal of meedoen aan een spannende en leerzame speurtocht, waarbij allerlei leuke en interessante feitjes over het cursusaanbod, de docenten en het gebouw van Cool te ontdekken zijn. Er worden leuke prijzen verloot onder de deelnemers die alle vragen goed hebben beantwoord. Wat er allemaal gebeurt voordat een artiest 's avonds op het podium van Cool staat is ook te ontdekken, met een speciale rondleiding een kijkje achter de schermen in de 'catacomben' van Cool.

De toegang voor de Open Dag is gratis en duurt van 14.00 tot 17.00 uur  Kijk -hier- voor meer informatie en voor het complete cursusaanbod van Cool kunst en cultuur.

Pin It
Bekeken: 1697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/