Zaterdag 19 november organiseert gemeente Alkmaar in Theater De Vest de Dag van het Bewonersinitiatief. In de aanloop is een wedstrijd gehouden voor het beste bewonersinitiatief. Er zijn 49 voorstellen ingediend. De tien beste worden om 12:00 uur onthuld door wethouder Victor Kloos en krijgen elk tot € 4000 voor de uitvoering.

Iedere bezoeker kan tussen 13.00 en 14.30 uur stemmen op het beste initiatief. Het allerbeste initatief wordt rond 15.00 uur door Kloos bekend gemaakt. De winnaar of het winnende team mag de kaasbel luiden op de kaasmarkt.

Tijdens de Dag voor het Bewonersinitiatief is er een informatiemarkt met bestaande projecten, de tien regiegroepen die de bewonersinitiatieven beoordelen en de gebiedsconsulenten van de gemeente Alkmaar. Er zijn ook workshops over het indienen van een plan, hoe de gemeente werkt, hoe een goede presentatie te maken en hoe social media in te zetten.

Een Alkmaarse bingo en een kinderprogramma staan ook op de rol, evenals historische films over Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/