Alkmaar, 25 mei 2013. Op donderdagavond reikte burgemeester Piet Bruinooge een ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uit aan mevrouw Mia van der Korf - Borg en haar echtgenoot, de heer Kees van der Korf. Beiden krijgen de onderscheiding als blijk van waardering voor hun langdurige verdiensten als vrijwilliger voor RSV Alkmaar. De vereniging bestaat al 30 jaar en heeft als doel het bevorderen van de recreatieve sport onder een breed publiek; zowel jongeren als ouderen en verstandelijk gehandicapten kunnen er terecht voor zwemmen, zwemmen voor gehandicapten en badminton. Doordat de begeleiding uit goed opgeleide vrijwilligers bestaat kunnen de kosten zeer laag worden gehouden. Op de oorkondes die horen bij de ere-insigne staat vermeld: "als blijk van waardering voor zijn/haar langdurige grote inzet voor RSV Alkmaar".

Mevrouw Van der Korf - Borg is vanaf juni 1982 tot heden als vrijwilligster bij RSV Alkmaar werkzaam. Zij is een van de oprichters, kaderlid zwemonderwijzer en nog steeds actief als tafeldame. Ze geeft les aan mensen met een verstandelijke handicap. Ook had zij van 1990 tot 1994 de groep kunst- en figuurzwemmen onder haar hoede. Zij zorgt onder andere nog voor het krantje van de VG's en heeft zitting in de VG (Verstandelijk Gehandicapten) commissie.

De heer Van der Korf is vanaf januari 1983 actief bij RSV Alkmaar; hij was het 3e lid. Hij verzorgt zwemlessen aan jeugdleden, volwassenen en mensen met een verstandelijke handicap. Ook leidt hij mensen op, is hij voorzitter van het technisch kader en aanspreekpunt in het zwembad. Tevens verricht hij nog een groot aantal bestuurlijke werkzaamheden.

Pin It
Bekeken: 1181x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/