Alkmaar, 25 mei 2013. Op vrijdag 7 juni 2013 nodigen Stichting Majo, Centrum voor Jeugd en Gezin, Gemeente Alkmaar en Bureau Discriminatiezaken Noord-Holland Noord in Life072 jongeren uit tot debat.  De beste debaters kunnen 100, 75, of 25 euro winnen. Een jury zal bepalen wie het meeste lef heeft, wie het meest respectvol is voor zijn tegenstander, wie de toeschouwers met meest aan het denken zet, wie heeft de zaal het meest overtuigt. Een breed scala aan vraagstukken zal aan bod komen. Een kleine greep: pesten en discriminatie, vrijheid van geloofsovertuiging. hoe de politiek om zou moeten gaan met hangjongeren, hoe huiselijk geweld en groepsmishandelingen aan te pakken. Life072 is gevestigd aan de Koelmalaan 380. Het debat duurt van 18:30 tot 21:00 uur.

Het debat kan gezien worden als inzet voor een enquête onder jongeren die op 7 juni geopend wordt door Bureau Discriminatiezaken Art1. Noord-Holland Noord. In de enquète staan vragen over het opmerken en aaanpakken van pesten en discriminatie. De vragenlijst is -hier-  te vinden.  Onder de invullers wordt 50 euro verloot als ze zich daar voor melden.

Jongerendebat A4 509x720

Pin It
Bekeken: 1684x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/