Alkmaar, 27 mei 2013. Buitengewoon sensationeel en spraakmakend: dat is reCycle, de mountainbikewedstrijd over 100 minuten, die mountainbikevereniging MTB-Noordwest en GP Groot organiseren op zondag 30 juni. Deelnemers staat een uitzonderlijk parcours te wachten op de verwerkingslocatie van GP Groot aan de Boekelerdijk in Alkmaar. Het uitdagende parcours is ongeveer vijf kilometer lang en leidt onder andere langs installaties voor de recycling van bouw- en sloopafval, houtresten en compost. Het is een unieke gelegenheid voor de getrainde mountainbiker om een bijzonder terrein te bedwingen én voor GP Groot om inzicht te geven in de keten van afval naar grondstoffen en energie aan de Boekelerdijk, maar het parcours is ook goed te doen voor een recreatieve biker. Wie alleen wil kijken is van harte welkom. Vooral het deel bij de start/finish belooft spektrakel op te leveren.

De reCycle wedstrijd start om 12:00 uur en wordt om 11:30 uur voorafgegaan door een trial demonstratie van Patrick Smit. 
Inschrijving. Inschrijven kan alleen vooraf en men heeft een KNWU-basislidmaatschap nodig. Deelnemers moeten de dag voor de wedstrijd 18 jaar geworden zijn. Inschrijven kan op de website van MTB-Noordwest. Hier is ook een KNWU-basislidmaatschap aan te vragen. Deelname kost 10 euro met een eigen Mylaps tijdsregistratie prochip en 13 euro inclusief huur van zo'n chip. Meer informatie is ook te vinden op de website van GP Groot.

Als smaakmaker is er op Youtube een promofilmpje geplaatst.

Pin It
Bekeken: 1585x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/