Alkmaar/Hilversum/Alphen aan de Rijn, 28 mei 2013. Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 28 mei aandacht aan meerdere insluipingen in zorgcentra. Camerabeelden en foto's uit zorgcentra in Alkmaar, Alphen aan den Rijn en Hilversum worden getoond. Op donderdagmiddag 25 oktober werd uit de woning van een 83-jarige bewoonster van de Vaartweg te Hilversum haar portemonnee gestolen. Camerabeelden die in de uitzending van 5 februari 2013 in Opsporing Verzocht getoond werden van deze insluiping, zorgden niet voor een aanhouding van een verdachte. Wel kwamen er tips binnen dat in zorgcentra in Alphen aan den Rijn en Alkmaar vermoedelijk dezelfde verdachte hetzelfde feit zou hebben gepleegd. Ook daar waren personen slachtoffer geworden van een insluiping in augustus en december 2012.

De recherche in Hilversum behandelt deze zaak en vraagt getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de verdachte en/of de insluipingen te bellen. Anoniem kan ook.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdagavond om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend om 11.15 uur op Nederland 2.

Pin It
Bekeken: 1117x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/