Alkmaar 29 mei 2013. Dinsdag 4 juni tussen 17.00 en 18.00 uur is de opening van de tentoonstelling van kunst gemaakt door kinderen van de buitenschoolse opvang 'De Kinderkamer'. De tentoonstelling is te bezoeken in het Centrum voor Jeugd en Gezin aan de Merwedestraat 4. Het thema hergebruik vormde het uitgangspunt voor de kunst van de kinderen. Naast de kunst, showen de kinderen ook mode van tweedehandskleding. Hoe tweedehands spullen nog een nieuw leven krijgen, licht een vrijwilliger van 'Verzamelpunt Helpende Hand' ter plekke toe. Het verzamelpunt biedt hulp aan gezinnen op bijstandsniveau of met een klein budget, door hen te voorzien van kleding, speelgoed, huishoudelijke spullen en eventueel voedingsmiddelen.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin en de Kinderkamer nodigen iedereen van harte uit voor de opening van de tentoonstelling. Wie niet in de gelegenheid is de opening bij te wonen, kan elke werkdag (behalve vrijdag) binnenlopen om de kunst te komen bekijken. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is de plek waar (aanstaande) ouders, opvoeders, jongeren en professionals terecht kunnen voor vragen over opvoeden en opgroeien. Naast deze locatie in Oost, zijn er locaties in Noord, gevestigd in de Mare Nostrum, Arubastraat 2, en in Zuid,  op de Ruusbroechof 96 en de Van Alphenstraat 9.

Pin It
Bekeken: 1540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/