Zondag vond bij Podium Victorie de finale van de zangwedstrijd Just Sing plaats. 15 finalisten van Just Sing streden om de titel Mooiste stem van Alkmaar. 

Zanger Stanley Westerveld mocht uit handen van wethouder Anjo van der Ven de eerste prijs in ontvangst nemen. Juryvoorzitter Amanda Muller merkte na de moeilijke keuze op: "We zijn een beetje verliefd op iedereen, maar de allerbeste is Stanley Westerveld". Naast de titel ‘De Stem van Alkmaar 2016’ kreeg Stanley ook 100 euro om te besteden bij Dijkman Muziek en mag hij optreden op het hoofdpodium van Festival KUUB. Maaike Huisinga had de meeste stemmen gekregen van het publiek en kreeg de publieksprijs mee naar huis. Ook zij mag optreden bij Festival KUUB en kreeg een uitgebreide lunch bij SOEPP voor twee personen.

De andere finalisten waren het duo Lotte Hoebe en Céline Harder, Luna Oving, Rianne Jaasma, Jennifer Terwel, Mike van der Horst, Stanley Westerveld, Zilver Dirks, Rosa Kramer, Charlotte Baak, Elviera Beumkes, Renée Spijker, Jamie Zaal, Diana Westra, en Susan Overbeek.

De jury bestond uit Robin van Veen (vocal coach bij de Labeij Academy voor The Voice), Amanda Muller (zangeres D-Sign, SYA, zangdocent Artiance), Sandra van Nieuwland (The Voice, won een Edison voor haar album Banging on the doors of love) en Angelo Nannings (zanger van de Alkmaarse band Van Huys Uit).

Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp woonde de finale bij en maakte een fotoserie die te bekijken is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 4280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/