Zondagmiddag stond voor DAW de uitwedstrijd tegen competitiekoploper Jaws uit Amsterdam op het programma. De wedstrijd begon door de slechte weer- en verkeersomstandigheden iets later waardoor DAW zonder voorbereiding moest starten.

Hoewel DAW wel dapper probeerde aan te vallen lukte het niet om een gaatje in de Amsterdamse verdediging te vinden. De tegenstander bleek hier veel minder moeite mee te hebben en liep direct uit naar een 3-0 voorsprong. Aan het begin van de tweede periode wist DAW eindelijk een doelpunt te produceren, maar omdat Jaws ook doorging met scoren kon DAW niet dichterbij komen. De stand op de helft van de wedstrijd was 9-2.

In de tweede helft wist DAW wel iets in te lopen naar een stand van 13-5, maar de Amsterdammers bleven hun voordeel houden. Hoewel DAW in deze periode de minste tegendoelpunten incasseerde wist het zelf ook maar twee keer te scoren. De eindstand werd bepaald op 16-7.

Bekeken: 2830x