Alkmaar, 7 juni 2013. De altijd vrolijke feestbeesten van The Betty Boops presenteren Maison du Malheur op vrijdag 14 juni in Victorie. Stokoude jazz en dampende rock & roll galmt deze avond door de speakers. "Gooi alle roots in de draaimolen, speel recht voor je raap en dans tot je erbij neervalt," dat is Maison du Malheur volgens Victorie. "Deze zevenkoppige en ijzersterke rock & roll formatie rond de Amsterdamse songwriter J.P. Mesker smelt vooroorlogse drumbeats, honky-tonk piano's en knetterend koper samen tot de meest losgeslagen en dansbare band van het land. Niet alleen tijdens optredens, maar ook op plaat is MduM uniek. Songs met een diepe groef, een gruizige swing en een kleurvolle kraak. Waar Howlin' Wolf en Fats Domino ophouden, speelt Maison du Malheur met man en macht verder."

Maison du Malheur ziet met honderd optredens door Europa toch de kans om tussendoor een nieuw album op te nemen. Nog tijdens de opnames tekent Maison du Malheur bij Excelsior Recordings en Tikkeboemtsjing om in het voorjaar van 2013 hun nieuwe album uit te gaan brengen.

Pin It
Bekeken: 1430x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/