Alkmaar, 8 juni 2013. In mei bleek het grachtenwater nog te koud. De eerste Alkmaar City Swim staat daarom nu gepland op 24 augustus. De wens van de initiatiefnemers is om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Voor het unieke zwemevenement hebben zich nu 75 deelnemers ingeschreven, de verwachting is dat tussen de 100 en 150 sportievelingen meedoen. De opbrengst wordt gebruikt om een goed doel te financieren. Ondanks dat het evenement verplaatst is naar augustus, heeft het er al voor gezorgd dat er een mindervaliden lift in zwembad De Hoornse Vaart geïnstalleerd kon worden. 

Peter de Baat, wethouder sport: Als gemeente zijn wij erg blij met dit initiatief. Het toont niet alleen betrokkenheid, maar ook de inventiviteit van onze inwoners. Wij juichen een sportief evenement als de "Alkmaar City Swim" van harte toe. De nieuwe lift maakt op deze manier de zwemsport en de Hoornse Vaart toegankelijker voor alle zwemmers." 

Wie graag mee wil doen kan zich inschrijven via de website van Alkmaar City Swim

Pin It
Bekeken: 1308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/