Alkmaar, 10 juni 2013. Het Stedelijk Museum heeft in zijn zomerprogrammering een aantal leuke activiteiten voor jong en oud gepland. Op zondag 16 juni wordt er afgetrapt met een kinderworkshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar, maar ook aan de ouders/begeleiders wordt gedacht. Het Stedelijk Museum heeft dan geen Van Gogh, maar wél zonnebloemen en daarmee wordt gespeeld. Kinderen moeten de verschillen zoeken tussen de zonnebloemen van Van Gogh en die van Charley Toorop. Daarna kunnen ze deze zelf schilderen in het Museumatelier. De inloop workshop van 15:00 tot 17:00 uur en wordt verzorgd door museumdocenten Bart van Rijn en Carolijn Nicolai van Elastikids.

Voor de ouderen is er deze middag een koffie & kaas proeverij in het Cultuurcafé. Tijdens de proeverij wordt uitleg gegeven over wat te drinken bij de smaakvolle kazen van Europa en hoe de nogal ongewone combinatie met koffie kan voegen. Een theelepel koffie, dan een stukje kaas en dan weer een theelepel koffie, zo wordt het gedaan. Zoeken naar overlappingen, of juist tegenstellingen in smaak en ontdekken dat koffie en kaas weldegelijk smaakmanifestaties delen. De proeverij is vanaf 15.30 uur en gratis toegankelijk; het Cultuurcafé is deze zondag tot 18:00 uur geopend.

Op 5 juli is het tijd voor een vrijdagmiddagborrel in het Cultuurcafé van Stedelijk Museum Alkmaar. De zomervakantie is begonnen en dat vieren wij!! Thema van de middag is 'Alkmaars bier & kaas' en 'wijn & teasers'. Het geheel wordt muzikaal opgezweept door 'Los Tres Compañeros'; Cuban (Son) muziek. Toegang tot het Cultuurcafé is vrij en we zijn open van 17:00 tot 21:00 uur.

Pin It
Bekeken: 1531x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/