Alkmaar, 11 juni 2013. Op zondag 7 juli van 14.00 tot 22.00 uur organiseert Stichting Welzijnsbevordering Kern8 in samenwerking met diverse buurtbewoners en vrijwilligers het Happy Sunshine Festival. Het gratis festival zal op het parkeerterrein aan de Sperwerstraat plaatsvinden en is voor jong en oud. Er zijn diverse optredens van onder andere Nathalie Jones (bekend van het televisie programma The Next Pop Talent, SBS6), levenslied zanger Peter Meijer (bekend van de Subtoppers) en Bertje Doperwtje (live band). Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals schminken, paardrijden, timmeren en dans. Tevens staan er kinderattracties zoals een draaimolen. Happy Sunshine is een familie festival waarbij men kan ontspannen en genieten van optredens van buurtbewoners en activiteiten.

Alle buurtbewoners van Alkmaar Noord en omgeving zijn van harte welkom op dit buiten festival. Diverse sponsoren zoals Mooiland, Woonwaard, Kennemer Wonen en Gemeente Alkmaar, Topdruk, Geenpunt, Lijn5 en Risch Design, Bakkersland Zwanenburg BV en Boulangerie de France hebben het festival mede mogelijk gemaakt. De middag begint met een open podium voor alle kinderen tot en met twaalf jaar. Elk kind heeft een talent en dat mag uiteraard gezien en gehoord worden. Voor alle dansliefhebbers zal dansschool Moves! een demonstatie geven. Voor meer informatie en het opgeven van het taltent van uw kind, kijk op de -website-.

Pin It
Bekeken: 1301x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/