Alkmaar, 11 juni 2013. Op zaterdag 22 juni is er weer in buurthuis Alkmaar West het Repair Café. Dit is een plek waar defecte voorwerpen op het gebied van kleding en textiel, elektronica, elektra, en fietsen gerepareerd worden met hulp van deskundige reparateurs. Het Repair Café is er elke laatste zaterdag van de maand en is geopend tussen 13.00 uur en 16.00 uur. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Veel mensen weten niet meer hoe kleine reparaties gedaan moeten worden. Het Repair Café brengt daar verandering in. De aanwezige reparateurs gaan waardevolle praktische kennis weer overdragen. Zo worden defecte spullen weer bruikbaar.

Entree voor het Repair Café is gratis maar nieuwe te vervangen materialen dienen uiteraard betaald te worden. Bezoekers kunnen een vrijwillige donatie doen. Het Repair Café Alkmaar is een initiatief van het BewonersOverleg Alkmaar West, ondersteund door welzijnsorganisatie Kern8 en de Stichting Repair Café. Meer informatie is te vinden op de -website-.

Pin It
Bekeken: 1658x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/